Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Facebook hesabını silme, Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme, Facebook hesabını tam silme, Facebook hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?

Merhaba değerli İdeal Kaynak okurları Facebook hesabınızı bazı sebepler nedeniyle kapatmak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere facebook hesabı kalıcı olarak nasıl silinir onu anlatmaya çalışacağız. Kolay Gelsin.

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme: Facebook hesabını kapatıp bir daha açılmamasını isteyenler; hesaplarını kapatmak için dondurma işlemi yerine tamamen silme işlemini uygulamaları gerekiyor. Ancak bunu yapmadan önce hesabınıza ne olacak önce onu açıklayalım.

Hesabınızı silmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:

1- Facebook hesabınızı kapattığınızda eğer sayfanız veya gruplarınız varsa ve o sayfa ve grupların da tek yöneticisi sizseniz, hesapla birlikte sayfa veya gruplarda silinecektir. (Sayfanın silinmemesi için ikinci bir yönetici ekleyebilirsiniz. böylece sayfa veya grubnuz’u o hesap dervalmış olur.)

2- Silinen hesap bir daha hiçbir şekilde yeniden açılamıyor. Bu nedenle Facebook hesap silmeden önce iyice düşünün.

Hesabınıza Bağlı Uygulamaları Silme:

Facebook hesabınızı silmeden önce, hesabınızdaki uygulamaları da silmeniz gerekiyor. Bunun için aşağıdaki bağlantıdan Facebook Uygulama Ayarlarına gidin. Daha sonra uygulama ayarlarında yer alan tüm uygulamaları yanlarında bulunan x ile kaldırıyoruz. Bunu yapmadığınız takdirde hesabımız kapanmıyor. Çünkü Facebook, hesapları silme sonrası 2 hafta boyunca hiçbir hareketlilik olmamasını istiyor.

Facebook Uygulama Ayarlarını açmak için buraya tıklayın.

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme - Resimli AnlatımFacebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme:

Uygulamaları sildikten sonra aşağıdaki bağlantıya giderek “Hesabımı Sil” butonuna tıklamanız gerekiyor.

Hesabınızı silmek için buraya tıklayın.

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme - Resimli AnlatımSon adımda açılan pencerede Facebook şifrenizi ve güvenlik kodunu girmeniz gerekiyor.

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme - Resimli AnlatımTüm işlemler bu kadar. Hesap silme işleminden sonra 2 hafta boyunca hesabınızı hiçbir şekilde açmamanız gerekiyor. Aksi takdirde hesap kapatma işleminiz iptal olabilir ve hesabınızı yeniden kapatmak zorunda kalabilirsiniz.