Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Facebook hesabını dondurmak – Facebook hesabı nasıl dondurulur?

Çoğu zaman facebook’tan bir süreliğine uzak kalmak isteyebilirsiniz. Bu durumda facebook hesabınızı dondurabilir. istediğiniz zaman tekrar açabilirsiniz.

Facebook hesabını dondurmak

Hesabınızı geçici olarak dondurabilir ve istediğiniz zaman geri dönmeyi tercih edebilirsiniz.

Hesabınızı dondurmak için:

  1. Tüm Facebook sayfalarının sağ üst kısmında bulunan hesap menüsüne (Facebook Ok simgesi) tıklayın
  2. Ayarlar‘ı seçin
  3. Sol sütunda Güvenlik‘e tıklayın
  4. Hesabını dondur karşısındaki Düzenle bağlantısına tıklayın.
  5. Açılan ekranda en aşağıda Hesabımı dondur bağlantısını tıklayın.
  6. Son olarak açılan pencerede şifrenizi girin ve gerekçenizi yazarak dondurma işlemini tamamlayın.

Hesabınızı dondurursanız, Facebook‘taki diğer kişiler profilinizi göremez ve insanlar sizi aratamaz. Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler, başkaları tarafından görülmeye devam edebilir.

Hesabınızı dondurduktan sonra Facebook hesabınızı tekrar Aktifleştirmek isterseniz, e-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. Profiliniz tamamen geri gelecektir (ör. arkadaşlar, fotoğraflar ve ilgi alanları). Hesabınızı yeniden etkinleştirmek için hesabın giriş e-posta adresine erişiminizin olması gerektiğini unutmayın.

Hesabınıza giremiyorsanız, şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Facebook Hesabınızı kalıcı olarak silmek için:

Hesabınızı kalıcı olarak silmeniz, hesabınızı bir daha asla yeniden etkinleştiremeyeceğiniz ve eklemiş olduğunuz içeriklere ve bilgilere bir daha ulaşamayacağınız anlamına gelir. Hesabınızı kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silmek istiyorsanız, Facebook Hesabınızı kalıcı olarak silmek. bağlantısını inceleyebilirsiniz.